OM MEG


Hei! Mitt navn er Julie Elisabeth Melby Foss. Jeg er 22 år gammel, bor i Oslo og er for tiden student ved Høyskolen Kristiania. Jeg er nå på mitt fjerde semester av en bachelorgrad i Markedsføring og Merkevareledelse, og har nå valgt å fordype med i valgfaget Digital Markedsføring. Faget er noe jeg har gledet meg veldig til å starte med, ettersom jeg tror det kommer til å gi meg mange nyttige erfaringer og egenskaper som jeg kan ta med videre i jobb-livet og til personlig fordel.

Som person er jeg nysgjerrig, engasjert og positiv. Jeg har mye stå-på-vilje og er villig til å jobbe hardt for å nå målene jeg setter meg. Jeg har stor interesse for innovative og kreative måter å drive markedsføring og ønsker å lære enda mer om hvordan vi kan gjøre nettopp dette ved å ta i bruk de nye endringene innen teknologi og kommunikasjon som i dag er i konstant og hurtig endring.

Med digital markedsføring vil jeg lære mer om hvordan bedrifter kan dra god nytte av digital markedsføring, samtidig som jeg vil få kunnskap om hvordan å markedsføre meg selv gjennom sosiale plattformer. Denne bloggen vil fungere som en digital CV – og jeg håper nettopp DU finner den interessant!

Jeg ser frem til et spennende og lærerikt halvår, og håper du syntes det er spennende å følge med på min reise!